Wednesday, March 11, 2015

sebulan lebih berlalu..


lama x update entry baru..hehe..gue baik2 aja di sini..so cmne ngn praktikal aku kt sini?alhamdulillah..proses nk sesuaikan diri mmg makan masa yang lama..sekarang baru boleh sesuaikan diri..best pulak praktikal kt sini..hehe..mana tak nya..dh makin rapat ngan staff kat sini..n banyak jugak aktiviti menarik..bukan setakat duduk dalam pejabat je la..very2 interesting & aku jadi x sabar nak menempuh hari yang mendatang..hehe

apa yang paling best adalah bila staff kat sini bg kepercayaan kat aku untuk turut serta handle event & program yang besar..bos selalu ajak masuk meeting..first meeting,aku duk dengar je dorang bincang ape..then meeting yg lain aku pun duk bincang sekali ngan dorang..sama2 bagi pendapat.. & dorang pn bg certain2 tugas yang aku anggap mereka sgt percayakn aku untuk galas tugas tu..

banyak event yg KETENGAH akan buat..macam festival kenyir, pertandingan kt putrajaya.. & yg terdekat ni,sempena ulang tahun ke-42  KETENGAH, ade buat event mountain bike terengganu..so mmg bnyk sgt event besar2 yg akan dibuat..siapa x excited kan...blh pegi sana sini..

aku habis praktikal akhir bulan 5 nanti..x sempat la dgn sukan bwh kmenterian kmajuan luar bndar (maspen)..KETENGAH pn join jgk..berentap ngn KEDA,KESEDAR & yang lain..yang syok nya..dia buat kat UUM, bulan august nanti..rasa macam nk sambung praktikal pulak..sebab nk ikut pegi jgk..hahaha..

tp bos ckp klau nk ikut jgk nanti boleh je..blh pegi ngn dia..opkos la sy nk boss..hahahahhahahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...