Tuesday, February 3, 2015

third day!


4feb2015..hari ke-3 intern..hujan lebat giler..hari ni mai office ngan keta sebab hujan lebat dari petang semalam..semalam pn balik tengah hujan..orang ganu panggil "basah berjeruk-jeruk"..mujur ada baju hujan..boleh la cover beg laptop ni..so hari ni senang2 mai ngn keta je..hari ni baru lah bos datang office..so sampai2 je aku terus p jumpa boss..duk bbual apa yg patut..bagi dokumen apa2 yang patut.boss cakap masa ni kurang sikit kerja..jd xde sangat la kerja nk bg..nanti bulan 3, bulan 4 & 5 nanti baru lah busy sikit..sebab banyak event yg akan buat..kat kenyir lah, kat putrajaya lah..sounds great!! hee..
lagi satu, boss cakap dia xmau bagi kerja yg cikai2..hayyo..haha..staff kat sini pn lebih suka buat sndiri drpd suh aku yg buat..
so aku la yg jadi bosan duk saja2 kat dalam pejabat ni..ingatkan bila bos datang office, dh start ada kerja dh.hahaha
ada pro & kontra la..duk saja2 pun x best jugak..tp dalam masa yg sama, best jgk..wakakaka 
duk sembang ja ngan staff..mengeratkan hubungan silaturahim..
mujur xde staff muda2 @ awek kt sini..kalau x aku dh ngorat dh..boring punyer pasal 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...