Tuesday, February 3, 2015

third day!


4feb2015..hari ke-3 intern..hujan lebat giler..hari ni mai office ngan keta sebab hujan lebat dari petang semalam..semalam pn balik tengah hujan..orang ganu panggil "basah berjeruk-jeruk"..mujur ada baju hujan..boleh la cover beg laptop ni..so hari ni senang2 mai ngn keta je..hari ni baru lah bos datang office..so sampai2 je aku terus p jumpa boss..duk bbual apa yg patut..bagi dokumen apa2 yang patut.boss cakap masa ni kurang sikit kerja..jd xde sangat la kerja nk bg..nanti bulan 3, bulan 4 & 5 nanti baru lah busy sikit..sebab banyak event yg akan buat..kat kenyir lah, kat putrajaya lah..sounds great!! hee..
lagi satu, boss cakap dia xmau bagi kerja yg cikai2..hayyo..haha..staff kat sini pn lebih suka buat sndiri drpd suh aku yg buat..
so aku la yg jadi bosan duk saja2 kat dalam pejabat ni..ingatkan bila bos datang office, dh start ada kerja dh.hahaha
ada pro & kontra la..duk saja2 pun x best jugak..tp dalam masa yg sama, best jgk..wakakaka 
duk sembang ja ngan staff..mengeratkan hubungan silaturahim..
mujur xde staff muda2 @ awek kt sini..kalau x aku dh ngorat dh..boring punyer pasal 

1 comment:

  1. Special prize for the player waiting.
    Holiday Palace It is a website that is open to the use of the game of gambling. Online For those who are attentive and join the fun with g-club 69 CASINO, you will have the option to receive many special dividends.
    We are committed to providing our players with invaluable offers on a regular basis. There are a lot of dividends and promotions for playing games. From the bonus of participating in the first game to our Daily Deals bonuses, players will receive a unique chance to win each day over the course of the week. Not just Our gamblers will also be given the opportunity to receive freebies and free games. We offer dividends and promotions. The change is always.
    For the specific requirements of each player. For any of us are interested in playing games with us. We have 24 hours to play. We have a team of experts waiting for the service. And give you advice at the website Gclub

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...