Saturday, February 7, 2015

jumpa penyelia hari ni

hari ni  (8feb2015) baru dapat jumpa ngn penyelia aku..hari tu jumpa ngn bos..tp bos bukan penyelia..penolong dia yg jd penyelia..dia baru balik dari kursus..mula2 takut jgk nk jumpa..yela..penyelia kot..tp bila dh jumpa,frenly giler2..n yg aku terkejut sangat2,dia pn asal dari UUM jugak..haha..senior aku lah ni..x sangka pulak..n baru dapat tahu dalam ofis ni ada 2 staff yg asal UUM..staff sorang lg tu aq x sempat tegur lg sebab tempat dia jauh sikit dr tempat aku..so masa jumpa penyelia td, Puan Muzi namanya, duk sembang mcm2..haha..rupanya ramai staff yg keja kt KETENGAH ni yg asal dari UUM..x disangka-sangka..so ape lg..duk sembang pasal UUM je la td..maklum la..dh lama tinggal uum..erm,terus hilang neves aku tadi..haha
erm,hari ni baru nk start tulis dlm practicum log book..so bila bukak je..terus blur..camne nk tulis ek..mksud aku, btl2 xtaw nk start camne..kang nanti jadi macam karangan form5 kang..hahaha..just write anything ke camne..hadui..pening..see,benda simple cmni pn blh jdi susah bila first time..erm terpaksa contact kawan yg dh hbis praktikal..tanya camne nk tulis benda ni..haha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...