Thursday, April 11, 2013

bila cuti midsem bermula..jom update blog!HAHA

Huarrggghhhhh..lamanya x update blog nie..haha..bila dah rasa malas tu mai..bukak pn tak blog ni..haha
okeyy nk citer ape ye..lama sngt smpai lupa da..
ermm
first,sem ni mirul ad stat bawak motor kat u..senang nak gerak pegi mana-mana..then, almaklum sajalah..
bila bawak mtor ni, kos hidup makin bertambah..byar mnyak lg,servis lagi.. n mtor pulak xde sticker..tggu masa nk kena saman ngan unit kselamatan je..sticker pulak susah giler nk lulus..biar dah layak skalipun, pun bermasalah jugak..erm ckp psl isu sticker kat uum ni 7 page microsoft word pn x habis lg..entah bila nk setel..motor mirul nie,smpai je kt utara ni, mcm2 mslh jdi..yg x penah jdi sblm ni tibe2 jadi..shock culture mungkin..hahaha..
tav dot dot dot

pastu ape lagi..hurm...hari tu,dekat2 nk cuti midsem kot..kan ada kempen earth hour..so kolej kdiaman mirul jgk x terkecuali dlm kempen ni..malam tu,smua lampu kena tutup..tp bkn dgn keikhlasan student kt sini.tp dgn kuasa veto sape entah..dia pegi tutup suis utama..haha so bergelap la skejap malam tu..bergelap pn bukan duk diam je..tp ade la prgram dorang buat..prgram buat kat cafe..so malam tu makan siap candle light dinner lg..so mane2 pakwe makwe tu bruntung la blh rmantik2 (tangan di dada mata ke atas) wakaka..
cahaya lilin menerangi lantai kafe..
lepas tu,ramai2 kuar pegi kat padang..untungkan klej kdiaman ade padang..haha..kat situ maen tanglung..eh,betul ke tanglung?hehe..pggil sky lantern..first time tgk dpn mata..kat mane la budak2 nie cari bnda2 cmni..jumpa pulak dorang ni..tp mmg cool..comel je bila bnyk tglung2 nie trbang..dah mcm maen layang2 pulak..nie dia klau ade yg x kenal..tapi ni masa tgh pnaskan udara dlm tu..knsep dia sama ngn belon udara tu la..bleh buat kt umah ni..lilin askar ade lg..hehe..kenal x lilin askar cmner??haha
up up and away!!

skarang tgh cuti midsem..sakit pinggang naek bas ary tu pn x hilang lg tp esok dh kena naek bas balik..dunia ni x adil..cuti kejap je.sedih.haha..

#bila dah hari last baru nak update blog..haha pemalas betol..nak sangat jadi blogger tu.hahaha#






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...