Tuesday, January 1, 2013

pangkor kami datang!

 
 
Pangkor kami datang! ye ye ye..kali ni mirul nak citer pasal perjalanan kelab silat mirul nie.. skrg nie ade someone yang terlebih semangat dlm kelab tgh usahakan paperwork untuk program family day kami untuk semester depan..[offtopic] sekarang nie mirul tengah final exam..td exam susah la..arghh! pikir2 balik,stress laa..ermm arghh syuh syuhh exam tadi.pegi2..habis mood aq..huahaha..kali nie cadang buat kat pulau pangkor..perghh dengar macam best..haha..dye(pengarah prgram) pun cari lah sape2 yang nak jadi ajk2 untuk prgram nie..so mirul yang rajin nie(hehe) pn join la jadi antara ajk2 prgram nie..macam semester2 lepas..setiap 2 sem akan diadakan family day..tujuan? xkan xtaw kn? nak eratkan mane yg x erat..nak ketatkan mane yg longgar..hehe..tapi xtaw la jadi ke x..sebab program ni buat kat luar..jauh lak tu dr uum..of coz bnyk benda kena setel.biasenye buat dlm uum je..tp kali ni mahukan kelainan.wuu..harap2 jadi..sebab mirul pun x penah lagi pegi pangkor..orang cakap best.. x sabor nak snorkeling kat sana..hehe..erm tp ekceli mirul nk tunjuk design baju yg mirul buat nie je..untuk prgram nie..prgram xtaw jadi ke x tp bju dah awal2 siap design..haha.. saje2..bosan2 study bukak adobe photoshop then siap..eh cpt je siap mcm pro lah pulak..wakaka!

ni dia contoh baju..masih di peringkat awal..baju xde colour lagi..cume design je..x konpem lagi..kena bncang ngn ajk2 laen baru leh konfem..hurmm..rasa2 okey x?
[click pada gambar untuk zoom-in]
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...